Produkty pro dámy červené čtení brýle (4)

Givry 1er Cru Clos Jus

Givry 1er Cru Clos Jus

Le Pinot Noir, cépage emblématique des grands vins rouges de Bourgogne. CLIMAT Situé sur la commune de Dracy-le-Fort, le climat “Clos Jus”, classé en Premier Cru, est une parcelle de 6 hectares et 55 ares ceinte de murets. Nos vignes puisent dans une terre rouge argilo-calcaire, des sous-sols très calcaires et caillouteux, toute l’intensité et la profondeur qui caractérisent notre Givry 1er Cru “Clos Jus”. Vinification et élevage Récolte des raisins à parfaite maturité. Tri sélectif des meilleures grappes grâce à une analyse photométrique a réception de la vendange. Cuvaison pendant 15 jours. Pressurage pneumatique afin de préserver la qualité des jus. Fermentation malo-lactique en fûts. Élevage en fûts (fûts neufs et fûts de 5 ans d’âge) pendant 12 mois. Mise en bouteille au moment optimal et repos du vin avant la commercialisation. NOTES DE Dégust ation Ce vin à la robe rouge cerise révèle un nez complexe Température de service:16 - 18°C
Beaune 1er Cru

Beaune 1er Cru

Le Beaune 1er Cru je prestižní víno z Burgundska, uznávané pro svou komplexnost a hloubku chutí. Vyráběné z pečlivě vybraných hroznů, toto víno nabízí intenzivní aroma černého ovoce a koření, s dobře vyváženou tříslovinovou strukturou. Le Beaune 1er Cru je víno s potenciálem k zrání, schopné se s časem zlepšovat, a nabízí nezapomenutelný zážitek z degustace. Nabízením vína Beaune 1er Cru se Sélection Patrick Clerget obrací na náročnou klientelu hledající výjimečná vína. Toto víno je ideální k bohatým a chutným pokrmům a představuje dokonalou volbu pro milovníky burgundských vín. Zvýrazněním tohoto produktu posiluje společnost svou pozici jakožto preferovaný dodavatel na mezinárodním trhu prestižních vín.
Mercurey 1er Cru

Mercurey 1er Cru

Hluboká červená barva. Aromata červeného ovoce s tóny podrostu, kávy a skořice. Bohaté a koncentrované, chuť je šťavnatá s pevným tříslovinami.
Givry 1er Cru

Givry 1er Cru

Purpurová róba. Intenzivní tóny višní a černého rybízu. Sametová a masitá, patro je hedvábné s náznaky koření a lékořice. Tanniny jsou jemné, závěr je vytrvalý.